CAD-camera

CAD-camera

Vraag het aan iedereen die ooit met CNC heeft gewerkt en je zult weten dat ze je zullen vertellen dat de programma's echt een kunstwerk zijn. Er is niets dat overeenkomt met de complexiteit en nauwkeurigheid van de opdrachten die in de computer worden ingevoerd. Als je eenmaal de kunst van het programmeren onder de knie hebt, ben je een competente operator met een goede baan. De bedrijven die machines programmeren zoals bovenfrezen, slijpmachines en draaibanken doen dat sneller omdat ze maar één keer hoeven op te zoeken naar de functies die ze al kennen.

2. Je kunt altijd upgraden. Als je geïnteresseerd bent in diepere functionaliteit, kun je altijd je software upgraden. Makers van de machines waarvoor je hebt geprogrammeerd, zullen altijd aan de volgende generatie software denken om deze te verbeteren. Daarom proberen bedrijven elkaar altijd te overtreffen met de volgende versie. Je kunt ook altijd een pc-certificering behalen om je vaardigheden te verbeteren.

3. Je kunt altijd meer te weten komen over de geschiedenis van de programmeertaal. Als je een beginner bent in de wereld van computerprogrammering, heb je misschien het gevoel dat je nooit een cursus hebt gevolgd of iets hebt geleerd over de talen die je gebruikt. maar als je het gevoel hebt dat je niet genoeg leert, dan moet je op zoek naar je programmeur, die je zal helpen bij het programmeren, net zoals hij er is om je te begroeten en je de sneltoetsen te tonen die je nodig hebt.

4. Je kunt altijd meer scholen plannen om CNC te leren. Als je niet echt een CNC-fabriek hebt bezocht, zou je kunnen denken dat deze helemaal niet bestaat. Bezoek de scholen waar je aan denkt. Je zult zien dat ze erg efficiënt zijn en je zult in staat zijn om de sneltoetsen te leren zonder zelfs maar naar de echte programmeertaal te zoeken.

5. Je kunt altijd plannen om helemaal opnieuw te beginnen met programmeren. Als je denkt dat je echt goed bent met een computer, kun je altijd plannen om helemaal opnieuw te beginnen. Het is misschien moeilijk om de antwoorden te vinden, maar het zal het uiteindelijk waard zijn.

6. Je kunt altijd plannen om van anderen te leren. Je kunt leren van een boek, een tijdschrift, van internet en zelfs van een van je eigen kinderen. Het beste hieraan is dat het je vingers aan de pols houdt. Als je iets moet weten, weet je het.

7. Je kunt altijd plannen om een ​​asset te laten plakken. Als je een goed programma hebt, kun je altijd plannen om het te dumpen als je er klaar mee bent. Een stortplaats is geen goede plek voor oude stukjes en beetjes. Ze nemen ruimte in beslag en het maakt het moeilijk voor de natuur om te bloeien. Waarom zou je dit willen doen?

8. U kunt altijd een upgrade plannen. Upgrade wanneer dat nodig is. Waarom? Omdat software nooit statisch is. Zolang je het geld en de wil hebt, kun je altijd je software upgraden.

9. Je kunt er altijd voor kiezen om de oude code te faseren. Als je met oude code werkt, kun je dingen tot het verleden overlaten, maar je kunt het probleem niet vermijden. Als iets niet goed werkt, is het waarschijnlijk dat andere soortgelijke dingen de volgende keer niet goed werken.

10. Je kunt altijd om hulp vragen. Er zijn veel bedrijven die zich bezighouden met het coderen van Mac-applicaties. Ze kunnen je helpen met elke vorm van programmeren, maar de meeste bieden alleen de training aan.

11. Je kunt altijd hopen. Jezelf pushen hoeft geen ramp te zijn. Als je de wil en het verlangen hebt, kun je overwinnen en overwinnen.

12. Je kunt altijd thuiskomen voor het avondeten. Te veel programmeurs zitten de hele dag stil tot de rekening betaald is, en dan stoppen ze met werken. Hopelijk kun je dit onthouden en de dag opnieuw beleven.

Ik hoop dat dit eenvoudige advies je kan helpen herinneren dat het tijd is om op te staan ​​en de wereld onder ogen te zien.

Categories: Main