glazen urn

Hoe is de Glazen Urn begonnen?

In het begin van de 18e eeuw beleefde de glasindustrie een boom, de productie nam aanzienlijk toe en er werden nieuwe soorten glas uitgevonden. Het verlangen om mooie voorwerpen en decoraties te maken leidde tot het ontstaan van versierde flessen en  glazen urnen. De glazen urn werd in 1770 in Frankrijk uitgevonden door twee broers, die glasblazers waren. Zij versierden flessen met bloemen en arabesken en verkochten deze vervolgens als decoratie aan adellijke families.

Waarom is een glazen urn zo populair?

Kamerplanten zijn gemakkelijk te verzorgen, ze zijn mooi en vormen een natuurlijke filter voor de binnenlucht. Ze zijn ook geweldig om stress te verminderen, omdat ze geen zonlicht nodig hebben. Ze zijn ook geweldig om stress te verminderen, omdat ze geen zonlicht nodig hebben. Bovendien zijn ze zeer geschikt om de effecten van vervuiling tegen te gaan en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Nadelen van een glazen urn.

Mensen vragen zich vaak af of glas veilig is om als urn te gebruiken. Glas is volkomen veilig om als urn te gebruiken, want het is niet poreus en niet giftig. Het is echter belangrijk te weten dat glazen urnen kunnen breken als ze vallen of omgestoten worden, en ze kunnen breken als ze van een hoge plank vallen.

Conclusie

Het kweken van kamerplanten is een geweldige manier om schoonheid en groen toe te voegen aan je huis, zelfs als je in een kleine ruimte zonder ramen woont. Maar je moet voorzichtig zijn bij het selecteren van planten voor je huis, want sommige zijn beter geschikt voor binnen of buiten. De oudste glazen urn in Amerika is meer dan 200 jaar oud en wordt nog steeds gebruikt. Het is een mooi voorbeeld van hoe onze huizen esthetisch kunnen zijn, zelfs als we geen buitenruimte hebben. En het laat zien hoe kamerplanten ook kunnen helpen de lucht in huis te filteren, uw huis mooier te maken en uw huis heerlijk te laten ruiken.

Categories: Main