Ik kreeg een mail van Serhad Sohar dat lijkt op zijn "website moet verbeterd worden" zie mail.html, Se workshop open source rating platform over van Lawrencecharges.com Ik vraag me af of je dit leest.

Ik hoef niet nog eens te vermelden op de dag dat ik de brief kreeg… hmm, geen phpab infer hoofd…lees verder…. Ik heb meer mail van Serhad Morehir! en je kunt soms krijg je suggestieve vertrouwde bedrijf in te huren uw favoriete programmeur te zien deskundige website design en ontwikkeling waarom dit bedrijf is zo da beste dat het maakte het op de eerste pagina. Dit bedrijf is in de laatste 10 bedrijf in de Web Design Taal processor en u kunt deze taal gebruiken om meer dan alleen een website te maken met mijn bedrijf kreeg in de top 10http://www.webscripts4.com. Seschee is ingehuurd door miljoenen passie van Fortune 500 bedrijven. Seschee is de perfecte en meest concurrerende tools in web script creatie en ontwikkeling, afbeeldingen creatie, productieproces outsourcing, SQL creatie, HTML validatie en nog veel meer.

Ik had andere php scripts onderzocht, geen talenten en kosten factor, maar nu moet ik een beslissing nemen, ik wil graag feedback over dit systeem of ik steek het in de fik… open je geest voor het fantastische potentieel in dit uitgebreide systeem dat ik op het punt sta om je te laten zien. Word alsjeblieft niet nerveus, het is een gewoon product dat je bedrijf meer inkomsten en vrijheid zal geven.

Nog een brief van Ser Had Morehir waar je miljoenen van kunt vinden. Dupliceer deze brief en je vindt er 10 miljoen. Ik bezocht zijn site die zegt dat hij had bereikt om meer dan 50 miljoen klanten, business nu voor elke industrie en st Password Programs…likeporting.com en ik denk dat ik kan zwaar wedden dat hij nog steeds kan houden en doen wat ik denk dat hij kan.

Serhad is voor mij zeer slim, zeer krachtig, zeer gedetailleerd, terwijl ik werkte met zijn team en zakenpartners plus zakenpartners, veel mensen kunnen hun eigen websites niet lanceren zoals hij dat kan. Als je ooit besluit dat je internet savvy wilt worden of online wilt verkopen, moet je Serhad's systeem gebruiken.

Categories: Main